BLOG 2: ORGANISCH

" Supertrend dat industriële, met van die mooie deuren. Normaal gesproken zijn we juist niet van iets dat heel veel mensen al hebben. We zijn graag origineel. Maar deze look vonden we zo gaaf, dat we een uitzondering maakten. Wel willen we die dan op een manier toepassen, zodat het tóch helemaal ons eigen ding wordt.

 

Industrieel alléén is te strak en hard voor ons. Natuurlijke producten verwerken, zoals hout, zeegras, klei, touw, rotan of bamboe, en niet te vergeten (veel) planten, zorgt voor een zachte en niet warme tegenhanger. Ze staan wat mij betreft garant voor een gezellige sfeer en vervelen nooit. Ik zoek dan graag de uitdaging op, om net zo lang te zoeken tot ik iets vind, waarin het liefst beide sferen verwerkt zijn.

 

Accessoires in organische vormen heffen de hardheid ook op. Te gekke items verkrijgbaar in bijvoorbeeld vazen, kandelaars en zelfs kaarsen. Door bij sommige te kiezen voor zwart, leg ik de link weer met de krachtige, prachtige, statige deuren. Andere accessoires kies ik juist wél weer met die industrial look. "