BLOG 1: CREATIEF

" Wat is het belangrijk voor je geluksgevoel: doen wat je leuk vindt!!
Ook al heet ik Vos, soms voel ik me net een kip die 7 eieren uitbroedt. Er is zoveel dat ik leuk vind om te doen! Tekenen, ontwerpen, stylen, fotografie, filmen, schrijven, werken met kids. Het voelt kei goed er onlangs voor te hebben gekozen, het creatieve deel van mij ook wat meer ruimte te geven, door naast mijn werk als pedagogisch medewerker op de peutergroep, m’n eigen tokootje op te zetten als interieur stylist.

 

Niet voor niets worstelde ik destijds met de tweesplijt in studiekeuze; creatieve opleiding of de hulpverlening? Uiteindelijk koos ik voor een studie, waar beide aan bod kwamen en behaalde mijn propedeuse creatieve therapie en studeerde af als activiteiten begeleidster. Met als hoofdvak beeldende vorming en bijvak audio visuele vorming. Daar pluk ik nu de vruchten van. Heerlijk om alles te kunnen toepassen. "

 

BLOG 5: MEDITERRAANS

Sinds onze reis naar Andalusië, inmiddels heel wat jaren terug, proberen we de life- en woonstyle naar ons nederige Nederland en stulpje te halen.

Lees meer »

BLOG 8: EENHEID

De vloertegels in de hal, komen straks terug in de wc, die als één van onze volgende projecten op de planning staat.

Lees meer »

BLOG 9: B U I T E N <-> B I N N E N

Buiten wordt ons nieuwe binnen. Met mooi weer is dat al zo. Maar als we straks genoeg hebben gespaard komt er een mooie soort van orangerie, zodat we ook in herfst en winter kunnen genieten van de fijne plek.

Lees meer »

BLOG 10: DETAILS

Eigenwijs als ik ben, wilde ik me met mijn plannen niet zomaar laten weerhouden. Ik had in mijn hoofd dat ik de eethoek midden in de kamer wilde en niet op de “standaard” plek naast de keuken.

Lees meer »

BLOG 4: GROEN

" Wàt hebben wij lang gedaan over de uiteindelijke keuze groen voor onze make over…..dat kan zeker wel een half jaar geduurd hebben. Steeds als we dachten dat we eruit waren, leek ie ons te donker of juist te licht, of te grijs, niet passend bij de rest van de kleurplannen of bij ons. Dat we groen wilden stond wel al een hele tijd vast. Al ruim 20 jaar hebben we de kozijnen een hele fijne groen en nóg verveelt die niet. Dat zegt genoeg. We willen er niet vanaf.

Lees meer »

BLOG 3: LICHTINVAL

" Ongelofelijk! Wàt geniet ik toch van mijn lievelingsseizoen; de lente! Al was ze aan de late kant dit jaar en tikken we inmiddels tropische temperaturen aan. Vanaf kerst tel ik de dagen af, want dan worden ze weer langer. Al kan ik ook echt wel genieten van kaarsen aan en ander gezellig wintergekneuter in huis en van de mooie kleuren in de herfst.

Lees meer »

BLOG 2: ORGANISCH

" Supertrend dat industriële, met van die mooie deuren. Normaal gesproken zijn we juist niet van iets dat heel veel mensen al hebben. We zijn graag origineel. Maar deze look vonden we zo gaaf, dat we een uitzondering maakten. Wel willen we die dan op een manier toepassen, zodat het tóch helemaal ons eigen ding wordt.

Lees meer »

BLOG 1: CREATIEF

" Wat is het belangrijk voor je geluksgevoel: doen wat je leuk vindt!!Ook al heet ik Vos, soms voel ik me net een kip die 7 eieren uitbroedt. Er is zoveel dat ik leuk vind om te doen! Tekenen, ontwerpen, stylen, fotografie, filmen, schrijven, werken met kids. Het voelt kei goed er onlangs voor te hebben gekozen, het creatieve deel van mij ook wat meer ruimte te geven, door naast mijn werk als pedagogisch medewerker op de peutergroep, m’n eigen tokootje op te zetten als interieur stylist.

Lees meer »